VVS Montör Stockholm

Servicetekniker Stockholm

VVS Montör är ett annat namn för det ”gamla” rörläggare eller rörmokare. Eller som man också kan kalla det: Servicetekniker. Om du har behov av pålitliga och kvalificerade VVS Montörer i Stockholm eller Servicetekniker Stockholm så har du kommit rätt. Kontakta oss för mer information eller om du har frågor kring vårat arbete!

VVS Montör Stockholm

Behöver du hjälp med något inom VVS? På RS Rörservice hittar du erfarna VVS Montörer och servicetekniker som hjälper dig på ett proffsigt och effektivt sätt och vi är självklart certifierade. Krånglar din värmepanna, har din WC-stol börjat ge med sig, är det något rör som droppar, eller behöver din brf utföra ett större arbete? Kontakta oss så hjälper en servicetekniker/VVS montör i Stockholm dig. 

Vi förstår att det kan uppstå problem i vardagen som behöver fixas snabbt och smidigt av en VVS Montör, därför är vi på Rs Rörservice snabba och tillmötesgående med både mindre likväl som större jobb. Vi erbjuder hjälp med till exempel: värmepumpar, kök, avlopp, tvättstuga och badrum, läckor, felsökning mm.

Varför anlita oss som

VVS Montör/Servicetekniker i Stockholm?

RS Rörservice är givetvis auktoriserad enligt säkert vatten, samt medlemmar i VVS-företagen vilket bekräftar vår position som en professionell och pålitlig aktör.
Som kund hos oss är det alltid du som står i centrum och vi värdesätter ett snabbt agerande och hög tillgänglighet så att du alltid kan få hjälp när du behöver. Många av våra kunder har valt oss just på grund av vår långa erfarenhet och stora yrkeskunskap. Du kan vara lugn med att våra Servicetekniker och VVS Montörer ger dig den hjälp du behöver.

Certifierad VVS-firma i Stockholm

Vi utför alla tjänster som kräver en VVS montör i Stockholm med omnejd. Du kan anlita oss vid akuta problem som inför större byggprojekt. Vid akuta problem kommer en servicetekniker snabbt till dig på plats i Stockholm.

Du kan lita på att arbete vi utför alltid uppfyller branschkraven, alla regler och riktlinjer från myndigheter. Vi ser till att alltid hålla oss uppdaterade på nyheter inom branschen, stort som smått. Inom vår VVS-firma i Stockholm hittar du en bred kompetens som har kunden i fokus.

När behövs en VVS montör i Stockholm?

När du vänder dig till oss har vi samlat många kompetenser inom företaget. Alla är certifierade och utbildade inom sina arbetsområden för att garantera förstklassigt arbete. Du kan få hjälp med bland annat:

• Installationer av värme, ventilation och sanitet. Vi utför arbete åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och offentlig sektor.
• Vi utför alla typer av rörtjänster, från nybyggen till reparation och underhåll. Vi erbjuder även serviceavtal.
• Akuta utryckningar vid stopp i avloppet eller om anläggningar och installationer går sönder.
• Installationer som kräver VVS montör vid tillfälliga arbetsplatser

Vi har varit verksamma i över 20 år och är auktoriserade enligt Säkert Vatten. Det gör att vi vet hur man minimerar och förebygger risker vid VVS-arbeten. Vill du veta mer om våra tjänster kan du kontakta oss

Servicetekniker i Stockholm med professionellt bemötande

VVS i Stockholm av pålitliga installatörer

Vi sätter alltid kunden i fokus, arbetar snabbt och lösningsorienterat. Våra medarbetare och lärlingar kommer bemöta dig vänligt och professionellt. I Stockholm är vi etablerade inom VVS och har mer än 20 års erfarenhet som företag av att göra kunder nöjda.
När du anlitar oss för stora projekt inom VVS i Stockholm kan vi projektering och planering. Vi kan boka in ett möte för att börja ta fram en offert och en projektplan. Du kan även anlita oss för serviceavtal och vi erbjuder underhåll. Står du inför en större ombyggnation eller renovering ser vi till att uppfylla alla dina krav och önskemål. Vill du veta mer om våra tjänster i Stockholm eller få en offert ska du kontakta oss.

Telefontider

Mån – Fre: 7.00-16.00