VVS Montör

VVS Montör Stockholm

Servicetekniker Stockholm

VVS Montör är ett annat namn för det ”gamla” rörläggare eller rörmokare. Eller som man också kan kalla det: Servicetekniker. Om du har behov av pålitliga och kvalificerade VVS Montörer i Stockholm eller Servicetekniker Stockholm så har du kommit rätt. Kontakta oss för mer information eller om du har frågor kring vårat arbete!

KONTAKTA OSS

VVS Montör Stockholm

Behöver du hjälp med något inom VVS? På RS Rörservice hittar du erfarna VVS Montörer och servicetekniker som hjälper dig på ett proffsigt och effektivt sätt och vi är självklart certifierade. Krånglar din värmepanna, har din WC-stol börjat ge med sig, är det något rör som droppar, eller behöver din brf utföra ett större arbete? Kontakta oss så hjälper en servicetekniker/VVS montör i Stockholm dig.


Vi förstår att det kan uppstå problem i vardagen som behöver fixas snabbt och smidigt av en VVS Montör, därför är vi på Rs Rörservice snabba och tillmötesgående med både mindre likväl som större jobb. Vi erbjuder hjälp med till exempel: värmepumpar, kök, avlopp, tvättstuga och badrum, läckor, felsökning mm.

Varför anlita oss som VVS Montör/Servicetekniker i Stockholm?

RS Rörservice är givetvis auktoriserad enligt säkert vatten, samt medlemmar i VVS-företagen vilket bekräftar vår position som en professionell och pålitlig aktör.
Som kund hos oss är det alltid du som står i centrum och vi värdesätter ett snabbt agerande och hög tillgänglighet så att du alltid kan få hjälp när du behöver. Många av våra kunder har valt oss just på grund av vår långa erfarenhet och stora yrkeskunskap. Du kan vara lugn med att våra Servicetekniker och VVS Montörer ger dig den hjälp du behöver.