Om oss

RS Rörservice

RS-Rörservice startades för 18 år sedan och har sedan dess utfört professionella VVS-arbeten i hela Storstockholm. Vi strävar efter att alltid hålla hög kvalitet på våra arbeten, men lika viktigt är tillgänglighet och bemötande till dig som kund.

Företaget står för en bred branschkunskap och ser långsiktiga affärsrelationer som en stor del av målet. Det har gjort att vi har många löpande avtal med stora företag, kommuner, förvaltare och bostadsrättsföreningar.

Idag så utför vi alla typer av arbeten inom VVS, service, underhåll och nyinstallationer.

Våra duktiga montörer är alltid redo. Ni ringer, vi springer!

GÖR EN FELANMÄLAN

VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder flera olika typer av VVS-arbeten med både service, underhåll och reparation. Mer konkret kan vi utföra arbeten som:

VVS-INSTALLATIONER

Vi hjälper dig med allt från att åtgärda akuta läckage till installation av radiatorer, pannor, kranar, kyl- och värmeanläggningar. Dessutom kan vi hjälpa större byggföretag med VVS- och vatteninstallationer på tillfälliga byggarbetsplatser.

SERVICE

Vi erbjuder alltid trygga och flexibla serviceavtal som minskar risken för driftavbrott, samt minskar behovet av reparationer och underhåll. Hög service är viktig för oss, så oavsett om installationen är ny eller gammal, eller om ni köpt den av oss eller inte, så erbjuder vi alltid professionell service.

UNDERHÅLL

Vi utför underhållsarbeten för till företag, förvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Våra duktiga servicetekniker kan snabbt finna sig på plats och arbeta för att minska skador eller produktionsavbrott som kan uppkomma.