VVS-installationer

BRA VVS FÖRETAG I STOCKHOLM

Vänd dig till oss på RS Rörservice när du behöver hjälp av ett professionellt VVS företag i Stockholm. Vi har bred branscherfarenhet och hjälper fastighetsägare, förvaltare, byggbolag och företag med alla slags VVS-arbeten.
Långsiktiga affärsrelationer är en stor del av målet, vilket har resulterat i att vi idag flera löpande avtal med stora kunder inom olika verksamhetsområden.

ETT VVS FÖRETAG MED LÅNG ERFARENHET

Sedan vi grundade vårt VVS företag i Stockholm har våra år i branschen gett oss och våra rörmokare, montörer och servicetekniker gedigen erfarenhet och kompetens till att kunna klara av även de mest avancerade uppdragen med goda resultat.

Att alltid hålla hög kvalitet som lämnar ett perfekt slutresultat är en självklarhet för oss, men också att ha ett trevligt och professionellt bemötande mot dig som kund, samt att erbjuda god tillgänglighet.

VARFÖR VÄLJA OSS SOM VVS FÖRETAG?

RS Rörservice är givetvis ett auktoriserat VVS företag enligt säkert vatten, samt medlemmar i VVS-företagen vilket bekräftar vår position som en professionell och pålitlig aktör.

Som kund hos oss är det alltid du som står i centrum och vi värdesätter ett snabbt agerande och hög tillgänglighet så att du alltid kan få hjälp när du behöver. Många av våra kunder har valt oss just på grund av vår långa erfarenhet och stora yrkeskunskap.