VVS Företag Vallentuna
VVS Företag Vallentuna
VVS Företag Vallentuna
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Ett auktoriserat VVS-företag i Vallentuna

Välkommen till oss på RS Rörservice, ett auktoriserat VVS-företag i Vallentuna. Vi erbjuder våra tjänster till företag, förvaltare, bostadsrättsföreningar och stora byggföretag med fokus på hög tillgänglighet och en hög servicenivå.

Vi har gedigen erfarenhet i branschen och medlemmar i VVS-företagen – med det sagt kan du alltid lita på oss som en professionell och pålitlig aktör. Som kund hos oss är det du som står i centrum och våra kompetenta servicetekniker står redo att alltid snabbt hjälpa till.

Varför välja oss

Vi har genom åren haft många nöjda kunder och strävar efter att hålla långsiktiga relationer. Med oss kan du räkna med ett trevligt och professionellt bemötande av våra tekniker, montörer och rörmokare, och ett arbete som håller hög kvalitet.

Vi erbjuder trygga och flexibla serviceavtal som minskar risken för driftavbrott, och utöver det erbjuder vi tjänster som VVS-installationer, reparationer, underhåll och nyproduktion.

Anlita oss som VVS-företag i Sollentuna

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och om oss som VVS-företag om du vill veta mer eller anlita oss för VVS-arbeten.

Kontakta oss per telefon, mail eller genom formuläret här på vår hemsida så hjälper vi dig och kan boka in ett passande tillfälle.