VVS Företag Solna
VVS Företag Solna
VVS Företag Solna
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Bra VVS-företag i Solna

Du som behöver anlita ett bra VVS-företag i Solna – kontakta oss på RS Rörservice. Vi är ett auktoriserat företag med många års erfarenhet i branschen, och därmed har vi blivit experter på det vi gör.

Vi är flitigt anlitade av företag, förvaltare, bostadsrättsföreningar, kommuner och stora byggföretag, kunder som vi idag har löpande avtal med. Som kund hos oss står du i centrum och vi gör vårt yttersta för att alltid hålla hög tillgänglighet och servicenivå.

Hos oss jobbar kompetenta servicetekniker, rörmokare och VVS-montörer som alltid arbetar snabbt och professionellt för ett väl utfört arbete.

Varför välja oss

Vi är auktoriserade enligt Säker Vatten samt medlemmar i VVS-företagen, vilket gör att du kan lita på oss som en professionell och pålitlig aktör i branschen.

Vi erbjuder trygga och flexibla serviceavtal som gör att behovet av reparation och underhåll minskar, samtidigt som risken för driftavbrott minskar.

Anlita oss som VVS-företag i Solna

Tveka inte att kontakta oss om du är i behov av våra tjänster som bl.a. rörfirma med erfarna rörmokare, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig som VVS-företag i Solna. Du når oss enklast via mail, telefon eller vårt kontaktformulär här på webben.

Välkommen!