VVS Företag Sollentuna
VVS Företag Sollentuna
VVS Företag Sollentuna
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Ett auktoriserat VVS-företag i Sollentuna

Vi på RS Rörservice är ett VVS-företag i Sollentuna som erbjuder tjänster inom allt som rör VVS-installationer och rörarbeten.

Med gedigen branscherfarenhet är vi mycket kompetenta inom vårt område och bland våra kunder finns flera stora byggföretag, bostadsrättsföreningar, förvaltare och företag – kunder som vi idag har löpande avtal med.

För oss är det viktigt att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med alla våra kunder vilket innebär att vi alltid är måna om att hålla hög tillgänglighet och servicenivå.

Varför välja oss

RS Rörservice är ett auktoriserat VVS-företag enligt Säker Vatten, samt medlemmar i VVS-företagen och som kund hos oss är det du som står i centrum. Vi erbjuder trygga serviceavtal som gör att behovet av reparation och underhåll minskar, liksom risken för driftavbrott.

Förutom serviceavtal erbjuder vi hjälp med VVS-installationer, rörarbeten och nyproduktion och vi arbetar alltid snabbt och professionellt.

Anlita oss som VVS-företag i Sollentuna

Hör gärna av dig till oss om du vill anlita oss som VVS-företag i Sollentuna så hjälper vi dig och kan boka in ett passande tillfälle. Slå oss en signal, maila eller skicka ett meddelande via formuläret på webben så berättar vi mer om oss.

Välkommen!