VVS Företag Södertälje
VVS Företag Södertälje
VVS Företag Södertälje
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Vi är ett auktoriserat VVS-företag i Södertälje

Vi på RS Rörservice är ett VVS-företag i Södertälje och auktoriserade enligt Säker Vatten samt medlemmar i VVS-företagen.

Vi utför alla typer av arbeten som rör VVS och med våra många år inom branschen har vi blivit specialister på det vi gör.

Idag har vi löpande avtal med flera företag, förvaltare, kommuner, byggföretag och bostadsrättsföreningar och vi strävar efter att alltid hålla långsiktiga relationer. Med oss som ditt VVS-företag kan du alltid räkna med ett schysst bemötande och ett snabbt och professionellt utfört arbete.

Varför välja oss

Som kund hos oss är det du som står i centrum och vi har många duktiga servicetekniker, rörmokare och montörer som alltid arbetar för resultat som håller hög kvalitet.

Vi erbjuder trygga serviceavtal som minskar behovet av reparationer och underhåll, samt minskar risken att drabbas av driftavbrott.

Anlita oss som VVS-företag i Södertälje

Vi är med andra ord ett bra val av aktör när du behöver anlita ett VVS-företag i Södertälje – tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda dig.

Slå oss en signal, maila eller skicka ett meddelande via formuläret här på vår hemsida.