VVS Företag Nacka
VVS Företag Nacka
VVS Företag Nacka
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Ett VVS-företag i Nacka med erfarenhet

Vi på RS Rörservice är ett professionellt VVS-företag i Nacka med många års erfarenhet. Vi erbjuder våra tjänster till företag, förvaltare, bostadsrättsföreningar, kommuner och stora byggföretag, kunder som vi idag har flera löpande avtal med.

För oss är det viktigt att kunna hålla långsiktiga relationer och därför kan du alltid räkna med ett trevligt bemötande, tillgänglighet och hög servicenivå när du anlitar oss som VVS-företag i Nacka. Givetvis är vi auktoriserade enligt Säker Vatten samt medlemmar i VVS-företaget, vilket gör att du kan lita på oss som en bra och pålitlig aktör i branschen.

Att anlita oss som VVS-företag

Som kund hos oss står du alltid i centrum och våra kompetenta servicetekniker, montörer och rörmokare kan snabbt vara på plats och hjälpa till.

Vi arbetar med installationer, rörarbeten, service, underhåll och reparation och strävar alltid efter högsta kvalitet i varje uppdrag. Dessutom erbjuder vi trygga och flexibla serviceavtal.

Kontakta oss

Om du vill anlita oss som VVS-företag i Nacka är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer eller bokar vi in ett passande tillfälle.

Du når oss per telefon, mail eller genom att skicka oss ett meddelande via kontaktformuläret här på webben.