VVS Företag Haninge
VVS Företag Haninge
VVS Företag Haninge
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Professionellt VVS företag i Haninge

Med mångårig branscherfarenhet är vi på RS Rörservice ett rutinerat VVS företag i Haninge som kan hjälpa till med allt som rör VVS-installationer och rörarbeten.

Med oss kan du alltid räkna med hög tillgänglighet och service. Vårt kundregister består av flera stora företag, kommuner, förvaltare, bostadsrättsföreningar och kommuner, vilka vi har löpande avtal med.

Våra tjänster

Vi har flera duktiga montörer som alltid står redo att hjälpa till med installationer, service och underhåll av rör och liknande i Haninge. Vi erbjuder även flexibla och trygga serviceavtal och med det minskar risken för driftavbrott, samtidigt som behovet av underhåll och reparationer minskar.

För oss är det viktigt med långsiktiga relationer och vi sätter alltid dig som kund hos oss i första hand. Ambitionen är att du alltid ska känna att du får ett professionellt utfört arbete.

Naturligtvis är vi ett auktoriserat VVS-företag enligt Säker Vatten och medlemmar i VVS-företagen.

Anlita oss inom VVS

Vi är experter inom vårt område och om du är intresserad av att anlita oss som VVS-företag i Haninge är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov. Du når oss via telefon, mail eller genom vårt kontaktformulär här på webben.