VVS Företag
VVS Företag
VVS Företag
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Bra VVS företag i Stockholm

Vänd dig till oss på RS Rörservice när du behöver hjälp av ett professionellt VVS företag i Stockholm. Vi har bred branscherfarenhet och hjälper fastighetsägare, förvaltare, byggbolag och företag med alla slags VVS-arbeten.

Långsiktiga affärsrelationer är en stor del av målet, vilket har resulterat i att vi idag flera löpande avtal med stora kunder inom olika verksamhetsområden.

Ett VVS företag med lång erfarenhet

Sedan vi grundade vårt VVS företag i Stockholm har våra år i branschen gett oss och våra rörmokare, montörer och servicetekniker gedigen erfarenhet och kompetens till att kunna klara av även de mest avancerade uppdragen med goda resultat.

Att alltid hålla hög kvalitet som lämnar ett perfekt slutresultat är en självklarhet för oss, men också att ha ett trevligt och professionellt bemötande mot dig som kund, samt att erbjuda god tillgänglighet.

Våra tjänster

Vi erbjuder flera olika typer av VVS-arbeten med både service, underhåll och reparation. Mer konkret kan vi utföra arbeten som:

  • VVS-installationer: Vi hjälper dig med allt från att åtgärda akuta läckage till installation av radiatorer, pannor, kranar, kyl- och värmeanläggningar. Dessutom kan vi hjälpa större byggföretag med VVS- och vatteninstallationer på tillfälliga byggarbetsplatser.
  • Underhåll: Vi utför underhållsarbeten för till företag, förvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Våra duktiga servicetekniker kan snabbt finna sig på plats och arbeta för att minska skador eller produktionsavbrott som kan uppkomma.
  • Service: Vi erbjuder alltid trygga och flexibla serviceavtal som minskar risken för driftavbrott, samt minskar behovet av reparationer och underhåll. Hög service är viktig för oss, så oavsett om installationen är ny eller gammal, eller om ni köpt den av oss eller inte, så erbjuder vi alltid professionell service.

Varför välja oss som VVS företag

RS Rörservice är givetvis ett auktoriserat VVS företag enligt säkert vatten, samt medlemmar i VVS-företagen vilket bekräftar vår position som en professionell och pålitlig aktör.

Som kund hos oss är det alltid du som står i centrum och vi värdesätter ett snabbt agerande och hög tillgänglighet så att du alltid kan få hjälp när du behöver. Många av våra kunder har valt oss just på grund av vår långa erfarenhet och stora yrkeskunskap.

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss om du behöver anlita ett VVS företag i Stockholm för rörservice, så berättar vi mer om våra tjänster samt vad vi och våra rörmokare, tekniker och installatörer kan göra för dig.

VI kan hjälpa er bland annat i:

Varmt välkommen till en bra rörfirma!