Rörarbeten
Rörarbeten
Rörarbeten
RS Rörservice AB erbjuder service, underhåll och nyproduktion inom VVS-branschen.

Rörarbeten Stockholm – Vi hjälper dig

Vi på RS Rörservice är vi specialister på rörarbeten i Stockholm och erbjuder våra tjänster till flera stora byggföretag, förvaltare, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag.

Med lång erfarenhet inom branschen har vi utvecklat en stor yrkeskunskap och tack vare det knutit till oss flera stora kunder som vi har löpande avtal med. Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och sätter alltid dig som kund i centrum där du alltid kan räkna med såväl hög tillgänglighet som hög servicenivå.

Våra tjänster

Efter många år inom branschen har vi kompetens nog att utföra även de mest avancerade och krävande rörarbeten och uppnå goda resultat och kan bland annat hjälpa till med:

  • VVS-installationer: Vi hjälper dig med allt från att åtgärda akuta läckage till installation av radiatorer, pannor, kranar, kyl- och värmeanläggningar. Dessutom kan vi hjälpa större byggföretag med VVS- och vatteninstallationer på tillfälliga byggarbetsplatser.
  • Underhåll: Vi utför underhållsarbeten för till företag, förvaltare, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag. Våra duktiga servicetekniker kan snabbt finna sig på plats och arbeta för att minska skador eller produktionsavbrott som kan uppkomma.
  • Service: Vi erbjuder alltid trygga och flexibla serviceavtal som minskar risken för driftavbrott, samt minskar behovet av reparationer och underhåll. Hög service är viktig för oss, så oavsett om installationen är ny eller gammal, eller om ni köpt den av oss eller inte, så erbjuder vi alltid professionell service.

Kontakta oss för rörarbeten i Stockholm

Våra professionella montörer är alltid redo och givetvis är vi auktoriserade enligt säkert vatten och medlemmar i VVS-företagen, vilket bekräftar vår professionella position.

Tveka inte att kontakta oss om du vill anlita oss för rörarbeten i Stockholm, så hjälper vi dig snarast. Du når oss enklast genom att ringa, maila eller skicka oss ett meddelande via formuläret här på webben.

Välkommen till oss på RS Rörservice!